Universele scheerkopppen

Vind je de originele scheerkoppen te duur? Dan bieden onze universele scheerkoppen het beste alternatief. De universele scheerkoppen die wij jou aanbieden zijn van goede kwaliteit, maar je betaalt net wat minder. Zo kun je voor een lage prijs weer genieten van een comfortabele scheerbeurt.

Scheerkop vervangen

Voelt jouw huid niet meer zo glad na een scheerbeurt als je gewend bent? Dan is de kans groot dat jouw scheerkop toe is aan vervanging. Een man scheert gemiddeld 4,5 miljoen haren per jaar, waardoor de mesjes na verloop van tijd zullen verslijten. Wij raden je aan om je scheerkop na een jaar te vervangen, zodat je weer kunt genieten van een optimaal scheerresultaat.

Typen universele scheerkoppen

Wij bieden een groot en divers assortiment van universele scheerkoppen geschikt voor Philips scheerapparaten. De universele scheerkoppen kun je gemakkelijk zelf in jouw scheerapparaat monteren. Zo kun je nog steeds gebruik blijven maken van jouw vertrouwde scheerapparaat. De typen universele scheerkoppen die wij leveren zijn:

  • HQ8
  • HQ8 dubbele mesjes
  • HQ3
  • RQ12

De universele scheerkoppen zijn zelfslijpende mesjes, dit betekent dat deze scheerkop na 2-3 weken optimaal functioneert. Bij aanvang kan deze als bot worden ervaren.

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je de bestelling voor 17:00 op een werkdag plaatst, verzenden wij hem de volgende dag nog! Zo kun je in een mum van tijd weer comfortabel scheren. Je kunt de juiste scheerkop vinden door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je  gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

Wegens hygiënische reden kunnen scheerkoppen niet retour worden gestuurd als de verpakking geopend is.