Smart Touch XL - Speed XL

Smart Touch XL – Speed XL

De Philips Smart Touch XL – Speed XL is het scheerapparaat voor mannen die het beste van het beste willen. De Philips Smart Touch XL – Speed XL geeft jou een super glad resultaat, zelfs op de plekken die het meest lastig te bereiken zijn! 

De Super Lift & Cut-technologie van het apparaat, tilt haren op om ze zo op comfortabele wijze onder het huidoppervlak af te scheren. Dit geeft jou een ultra gladde huid. Ook maakt de Philips Smart Touch XL – Speed XL gebruik van een contourvolgend systeem. Dit houdt de drie scheerhoofden dicht op de huid, zodat je snel en effectief kunt scheren. De drie scheerringen van de Philips Smart Touch XL – Speed XL hebben 50% meer scheeroppervlakte dan standaard roterende scheerhoofden, waardoor je snel kunt scheren. Zo hoef je niet onnodig veel tijd te besteden aan een goede scheerbeurt!

Philips Smart Touch XL – Speed XL scheerkoppen vervangen

Als je merkt dat de scheerprestaties van jouw scheerapparaat achteruitgaan, dan betekent dit dat je de scheerkoppen van je scheerapparaat moet vervangen. Een man scheert gemiddeld 4,5 miljoen haartjes, dus dit is natuurlijk niet gek. De Philips Smart Touch XL – Speed XL heeft een HQ9 scheerkop. Wij leveren voor de Philips Smart Touch XL – Speed XL de HQ9/50 scheerkop. Dit is de originele scheerkop van Philips. Daarnaast leveren wij ook de universele Touch XL – Speed XL scheerkop. Dit is een universele scheerkop en is een prima alternatief voor de HQ9/50 scheerkop van Philips.  Om de levensduur van jouw scheerkop te verhogen, kun je een Philips reinigingsvloeistof gebruiken. Het gebruik van dit reinigingsmiddel zorgt ervoor dat vuil en onaangename geurtjes worden bestreden. Ook worden de mesjes van de Touch XL – Speed XL scheerkop gesmeerd. Op deze manier kun je nog langer optimaal gebruik maken van jouw scheerapparaat!

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog. Wanneer je vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!