SensoTouch 3D

Philips SensoTouch 3D

Het Philips SensoTouch 3D scheerapparaat biedt dé ultieme scheerervaring. Het is Philips meest geavanceerde scheerapparaat. De Philips SensoTouch 3D gebruikt het GyroFlex 3D-systeem, waardoor alle contouren van jouw gezicht worden gevolgd. De Ultra Track scheerkop zorgt ervoor dat alle haren in slechts enkele bewegingen worden afgeschoren. De Philips SensoTouch 3D geeft je een superglad scheerresultaat zonder huidirritatie. Doordat de scheerkop drie scheerpaden heeft, worden zowel de langste haren als de kortste stoppels op jouw gezicht meegenomen. Ook als je de perfecte snor en bakkebaarden wilt, is de Philips SensoTouch 3D ideaal met zijn huidvriendelijke precisietrimmer.

Philips SensoTouch 3D scheerkop vervangen

Wist je dat een man gemiddeld wel 4,5 miljoen haren wegscheert? Het is dan ook niet gek dat de mesjes bot worden. Om de optimale scheerprestaties van jouw scheerapparaat te behouden, raden wij aan om jouw scheerkop na ongeveer een jaar te vervangen. De Philips SensoTouch 3D scheerkoppen die wij leveren zijn schikt voor de volgende typen:

  • RQ1250
  • RQ1260
  • RQ1261
  • RQ2180
  • RQ1290
  • Alle overige Philips SensoTouch 3D

Naast de originele Philips SensoTouch 3D scheerkop leveren wij ook de universele SensoTouch 3D scheerkoppen. Dit is de ideale vervanger van de originele Philips SensoTouch 3D scheerkop. Hij heeft een lagere prijs door het verschil in kwaliteit van het materiaal. Na het vervangen van jouw scheerkop zal jouw scheerapparaat weer scheren als nieuw!  

Om het meeste uit jouw scheerapparaat te halen, kun je gebruik maken van de Philips reinigingsvloeistof. Deze vloeistof verwijdert vuil en onaangename geurtjes en smeert tegelijkertijd de mesjes. Zo verleng je de levensduur van jouw Philips SensoTouch 3D scheerkop en kom je goed voor de dag!

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog. Wanneer je vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!