Sensotouch 2D

SensoTouch 2D

De Philips SensoTouch 2D scheerkoppen scheren moeiteloos lange haren en stoppels. De Philips SensoTouch 2D scheerkoppen zijn zo ontworpen dat de sleuven de lange haren scheren en de gaatjes de stoppels. Zo zal je een optimaal glad resultaat ervaren!

De Philips SensoTouch 2D scheerkoppen bevatten Super Lift & Cut- mesjes die haartjes optillen, waardoor de haartjes onder de huid op een comfortabele manier worden weggeschoren. Doordat de flexibele scheerhoofden in 2 richtingen bewegen, volgen zij alle contouren van jouw gezicht. Op deze manier wordt de druk op en irritatie van de huid verminderd. Zo voelt jouw huid weer lekker zacht en glad aan. Maar ook als je jouw baard wilt bijwerken of een stoppelbaard wilt laten staan, zie je er door de scheerkoppen van Philips SensoTouch 2D verzorgd uit.

Philips RQ11 scheerkoppen

Ondanks dat de Philips SensoTouch 2D scheerkoppen zo ontwikkeld zijn dat ze zo min mogelijk wrijving creëren en zo minder snel slijten, wordt aangeraden om de scheerkop ieder jaar te vervangen. De gemiddelde man scheert wel 4,5 miljoen haartjes, waardoor het niet gek is dat de mesjes na verloop van tijd slijten. Met een nieuwe scheerkop zorg je ervoor dat jouw scheerapparaat zijn optimale scheerprestaties blijft houden.  De vervangende scheerkoppen van de Philips SensoTouch heten RQ11 scheerkoppen. De RQ11 scheerkop die wij leveren is de originele RQ11 scheerkop van Philips, waardoor jouw apparaat weer scheert als de dag waarop je hem nieuw kocht.

Universele RQ11 scheerkoppen

Naast de originele Philips RQ11 scheerkop leveren wij ook universele RQ11 scheerkoppen. Om de levensduur van de RQ11 scheerkoppen te verlengen, kun je Philips reinigingsvloeistof gebruiken. Zo blijft jouw RQ11 scheerkop schoon, worden onaangename geurtjes tegen gegaan én worden de mesjes gesmeerd. Op deze manier haal je het meeste uit jouw scheerapparaat!

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer jij de bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! Heb je vragen? Dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!