Overige scheerkoppen

Overige Philips scheerkoppen

Met een Philips scheerapparaat kom je altijd glad voor de dag. Maar ook de beste scheerapparaten zullen op een bepaald moment slijten. Omdat de gemiddelde man jaarlijks 4,5 miljoen haren scheert, is dit niet gek! Om van een optimaal scheerresultaat te kunnen blijven genieten, wordt het aangeraden om jouw scheerkoppen na ongeveer een jaar te vervangen.

Scheerkoppen vervangen

Wij leveren voor Philips verschillende soorten overige scheerkoppen. De meest gebruikte Philips scheerkop is de Philips RQ12 scheerkop. Met de Philips RQ12 scheerkop heb je gegarandeerd een optimaal scheerresultaat. Ook leveren wij de universele RQ12 scheerkop. Dit is een prima vervanger van de originele Philips RQ12 scheerkop. De prijs hiervan ligt lager vanwege het verschil in kwaliteit van de gebruikte materialen.

De Philips HQ8 scheerkoppen zijn ook erg populair. Deze leveren wij ook als universele variant. Daarnaast leveren wij onder andere de SH30/50, SH70/50 en QS6100/50 scheerkoppen. Neem een kijkje in ons assortiment voor al onze producten!

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! Wanneer je vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!