Arcitec

Philips Arcitec

De Philips Arcitec scheerapparaten hebben de Philips RQ12+ scheerkoppen. De Philips RQ12+ scheerkoppen zijn vervangbare scheerhoofden die bestaan uit 3 koppen, waardoor je geniet van de meest comfortabele scheerervaring.

De Philips Arcitec is op zodanige wijze vormgegeven, dat zelfs de lastigste haartjes in de hals weggehaald kunnen worden. Dit komt door de Super Lift and Cut-technologie van de Philips Arcitec. Deze technologie zorgt ervoor dat de haartjes opgetild worden om ze vervolgens op een comfortabele manier onder het huidoppervlak af te scheren. Niet alleen de lange haren maar zelfs de kortste stoppels worden zo meegenomen. Daarnaast kan het scheerhoofd in wel 8 verschillende richtingen gebogen worden en past het zich aan aan jouw vorm waardoor in één scheerbeweging meer geschoren wordt!

Universele scheerkop

Daarnaast leveren wij ook de universele RQ12 scheerkop voor jouw Philips Arcitec scheerapparaat. Deze scheerkop is een prima alternatief voor de Philips RQ12+ scheerkop. De prijs hiervan lager is lager dan de prijs van de originele Philips RQ12+ scheerkop. Het verschil tussen de originele Philips RQ12+ scheerkop en de universele RQ12 scheerkop zit in het gebruikte materiaal. Om de kwaliteit en levensduur van je Philips Arcitec scheerapparaat langer te behouden, kun je Philips reinigingsvloeistof gebruiken. Dit reinigingsmiddel verwijdert vuil en smeert de messen. De messen van de scheerkop zullen zo langer scherp blijven. Zo kun je langer optimaal gebruik maken van jouw Philips Arcitec scheerapparaat!

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen voor jouw Philips Aritec scheerapparaat zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je de bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! Je kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!