Philips scheerkoppen subcategorieën:

Philips scheerkoppen

Wist jij dat een man gemiddeld 4,5 miljoen haren per jaar scheert? Jouw scheerapparaat heeft het dus zwaar te verduren, waardoor de mesjes na verloop van tijd bot zullen worden. Om de optimale prestaties van jouw scheerapparaat te behouden, adviseert Philips om de Philips scheerkoppen ongeveer om de 2 jaar te vervangen. Zo blijf jij er op jouw best uit zien!

Een optimaal glad resultaat

Met een Philips scheerapparaat heb je de ultieme scheerervaring. Jouw huid komt regelmatig in contact met de scheerkoppen, waardoor Philips alleen gebruik maakt van materialen van de beste kwaliteit. Dit voorkomt dat je een rode en geïrriteerde huid krijgt en zorgt voor een optimaal glad resultaat.

Scheerkoppen vervangen

Wanneer jouw huid minder glad is na het scheren dan je gewend bent, is de kans groot dat de scheermesjes van jouw Philips scheerapparaat bot zijn geworden. Na ongeveer een jaar worden de mesjes minder scherp, waardoor het scheerresultaat zal verminderen. Door de Philips scheerkoppen van jouw scheerapparaat te vervangen, zal jouw scheerapparaat weer zijn optimale prestaties leveren.

Het is erg eenvoudig om de Philips scheerkoppen te vervangen. Voor een goede werking van jouw scheerapparaat hoef je alleen een geschikte scheerkop te zoeken. De volgende type scheerkoppen bieden wij aan: 

  • Smart Touch XL- Speed XL
  • Sensotouch 3D Philips scheerkoppen
  • Sensotouch 2D Philips scheerkoppen                     
  • Arcitec
  • Quadra Action
  • Sensotec    
  • Overige scheerkoppen

Online scheerkoppen bestellen

Alle Philips scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je de bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden we hem dezelfde dag nog! Je kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

Wegens hygiënische reden kunnen scheerkoppen niet retour worden gestuurd als de verpakking geopend is.