Panasonic scheerkoppen

De perfecte combinatie van traditie en technologie is het recept van Panasonic scheerapparaten. Kwaliteit staat bij de Panasonic scheerkoppen voorop. Door voortdurende verfijning van de technologie van de scheerapparaten, zal bij iedere man ultieme scheerervaring bereikt worden, ongeacht de dikte van jouw baard!

Scheerkoppen vervangen

Werkt jouw Panasonic scheerapparaat niet meer zoals je van jouw apparaat verlangt? Grote kans dat de scheerkoppen vervangen moeten worden. De gemiddelde man scheert 4,5 miljoen haren per jaar, waardoor de mesjes van de scheerkop zullen slijten. Geadviseerd wordt om ieder jaar de scheerkoppen te vervangen, om zo blijvend te kunnen genieten van een optimaal scheerresultaat. Zo is jouw huid weer glad en voorkom je huidirritatie.

Typen Panasonic scheerkoppen

De scheerkoppen met hun mesjes zijn het belangrijkste deel van het scheerapparaat. De scheerkoppen van Panasonic kennen een ongekende snijprestatie: zij maken tot wel 13.000 bewegingen per minuut. Dit komt doordat gebruik wordt gemaakt van een lineaire motor in het scheerapparaat. De scheerkoppen die wij aanbieden zijn gemakkelijk zelf te monteren in jouw Panasonic scheerapparaat. De typen Panasonic scheerkoppen die wij leveren zijn:  

  • Panasonic Scheerkop WES9941Y
  • Panasonic Scheerkop WES9942Y

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je de bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden we hem dezelfde dag nog! Je kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

Wegens hygiënische reden kunnen scheerkoppen niet retour worden gestuurd als de verpakking geopend is.