Diversen

Scheerapparaat toebehoren

Je kunt er niet omheen: elektrisch scheren is makkelijker, sneller en effectiever dan het traditionele scheren. Om het optimale scheerresultaat te behouden, is het belangrijk om jouw scheerapparaat goed te onderhouden. Daarom bieden wij van Scheerkoppenbestellen.nl  diverse scheerapparaat accessoires aan.  Denk hierbij aan reinigingsmaterialen, maar ook laders en scheerapparaathouders.

Scheerkoppen reinigingen

Je kunt de levensduur van jouw scheerapparaat verlengen, simpelweg door een reinigingsmiddel te gebruiken. Wanneer je jouw scheerkop regelmatig reinigt, zal hij comfortabeler en aangenamer aanvoelen op de huid. Door een reinigingsmiddel aan te brengen zullen niet alleen restjes vuil en onaangename geuren tegen worden gegaan, ook zullen de mesjes worden gesmeerd. Er wordt voorkomen dat er een ophoping van vuil en talg ontstaat achter de scheerkop. De mesjes zullen eerder bot worden als je ze niet reinigt, waardoor scheren meer tijd kost. Het is raadzaam om een speciale reinigingsvloeistof voor de scheerkop te gebruiken. De reinigingsvloeistoffen zijn ontwikkeld om het optimale resultaat van je scheerapparaat te kunnen blijven halen. Denk er om dat je je scheerapparaat niet aangesloten hebt op stroom.

Scheerapparaat onderdelen

Ben je je scheeroplader kwijt of is hij kapot? Geen probleem! In ons assortiment vind je diverse scheerapparaat onderdelen. Je kunt hierbij denken aan opladers, scheerkappen en scheerkophouders, maar ook een neus- en oorhaartrimmer is in ons assortiment te vinden. Alles wat ervoor zorgt dat je  weer zorgeloos en comfortabel kunt scheren!

Scheerapparaat toebehoren bestellen

Alle scheerapparaat onderdelen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden we hem dezelfde dag nog. Wanneer je vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

Wegens hygiënische reden kunnen scheerkoppen niet retour worden gestuurd als de verpakking geopend is.