Combi pakketten

Met onze Combi-Pakketten zorg je ervoor dat je jouw scheerapparaat in een top conditie houdt. De door ons samengestelde Combi-Pakketten bestaan uit de universele scheerkoppen HQ3, HQ8 of RQ12 in combinatie met de Philips Clean reinigingsvloeistof. De Philips Clean reinigingsvloeistof maakt jouw apparaat grondig schoon en zorgt er tegelijkertijd voor dat het scheerapparaat wordt gesmeerd. De scheerprestaties van je scheerapparaat zullen hierdoor vele malen beter blijven. Ook zal je scheerapparaat door het gebruik van de reinigingsvloeistof een langere levensduur hebben. 

Combi-Pakketten HQ3

Verleng de levensduur van jouw scheerapparaat: maak gebruik van dit Combi-Pakket met de HQ3 scheerkop. De scheerkoppen van HQ3 zullen in sets van 3 stuks verstuurd worden. Wij hebben de HQ3 Combi-Pakketten standaard op voorraad, dus bestel je voor 17:00, dan verzenden we je pakket dezelfde dag nog!

Combi-Pakketten HQ8

Het HQ8 Combi-Pakket bestaat uit een set universele HQ8 scheerkoppen in combinatie met de Philips Clean reinigingsvloeistof. Ook is de HQ8 scheerkop met dubbele mesjes samen met de Philips Clean reinigingsvloeistof verkrijgbaar.

Combi-Pakketten RQ12

Voor de vervanging van de Philips SensoTouch of Architec heb je de RQ12 scheerkop nodig. Deze is ook verkrijgbaar in een Combi-Pakket. Dit Combi-Pakket bestaat uit de universele scheerkop RQ12 in combinatie met de Philips Clean reinigingsvloeistof. Zo kun je nog langer gebruik blijven maken van de optimale scheerprestaties van jouw scheerapparaat.

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! Je kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

Wegens hygiënische reden kunnen scheerkoppen niet retour worden gestuurd als de verpakking geopend is.