Braun Cruzer

Braun Cruzer

De Braun Cruzer geeft jou keer op keer de gewenste look. Hierbij gaat de Braun Cruzer uit van twee basisprincipes: de juiste lengte en nauwkeurige contouren. Zo is de Braun Cruzer geschikt voor zowel een ultra gladde look, als een stoer baardje en een strakke sik.

Scheerkop vervangen

Als je merkt dat de scheerprestaties van je Braun Cruzer scheerapparaat achteruitgaan dan is de kans groot dat de scheerkop van je scheerapparaat vervangen moet worden. De mesjes zullen na verloop van tijd namelijk bot worden. Dat is ook niet zo gek! De gemiddelde man scheert zo'n 4,5 miljoen haartjes per jaar. Je kunt met een scheerkop uit ons Braun Cruzer assortiment eenvoudig zelf je scheerapparaat voorzien van een nieuwe scheerkop.

Typen Braun Cruzer scheerkoppen

Voor het Braun Cruzer scheerapparaat leveren wij verschillende typen scheerkoppen. De scheerkoppen die wij leveren zijn de originele Braun scheerkoppen en zijn dus van hoogwaardige kwaliteit. De scheerkoppen die wij in ons assortiment hebben, zijn de volgende:

•             Braun 32S

•             Braun 32B

•             Braun 20S

•             Braun 10B/20B

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! Je kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!