Braun Cooltec

Braun Cooltec

Braun is één van de meest verkochte scheerapparaatmerken in Nederland. Ze staan bekend om hun goede kwaliteit scheerapparaten en het ultragladde scheerresultaat. De Braun CoolTec is het eerste scheerapparaat ter wereld met een actieve koelingstechnologie. Elektriciteit wordt door middel van een koelelement omgezet in een koele sensatie, waardoor een branderig gevoel na het scheren wordt voorkomen. Het koelelement is omringd door een trimmer en twee SensoBlades. De trimmer scheert efficiënt de lange haartjes en de twee SensoBlades pakken haartjes in verschillende richtingen. Dit gehele ontwerp zorgt ervoor dat je huid volledig tot rust komt en weer super glad aanvoelt!  

Braun Cooltec scheerkop vervangen

Vind je dat de scheerprestaties van jouw Braun Cooltec scheerapparaat niet meer zo zijn als eerst? Waarschijnlijk zul je de scheerkoppen moeten vervangen. Een gemiddelde man scheert jaarlijks 4,5 miljoen haren, waardoor de mesjes hun scherpheid zullen verliezen. Daarom wordt aangeraden om na ongeveer een jaar de scheerkoppen van je Braun Cooltec te vervangen. 

Voor de Braun Cooltec leveren wij de originele Braun 40B scheerkoppen. Deze scheerkop is van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor alle Braun Cooltec modellen. Je kunt eenvoudig zelf de scheerkop vervangen. Wanneer je jouw scheerkoppen vervangt, kun je weer genieten van een optimaal scheerresultaat.  

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! U kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!