Braun 4000 / 7000 / 8000 / 9000 serie

Braun 4000 / 7000 / 8000 / 9000 series

Bij Braun staat efficiëntie gecombineerd met huidcomfort bovenaan. De Ultra Active Lift technologie die Braun gebruikt, scheert effectief probleemhaartjes weg op lastige plekken zoals in de nek en op de kin. De Flex Motion Tec neemt zelfs alle stugge haartjes mee. Door de flexibele scheerelementen kan de kop volledig bewegen en toch maximaal huidcontact houden. Dit zorgt voor minder irritatie en minder haartjes die achterblijven. Zo ben je na een scheerbeurt gegarandeerd glad! 

Een scheerkop van Braun bied je de meest efficiënte scheerbeurt en is uitzonderlijk zacht voor je huid. Zelfs de beste scheerapparaten hebben na verloop van tijd een mindere werking. Een man scheert gemiddeld 4,5 miljoen haren per jaar, dus dat de mesjes in de scheerkop bot worden, is ook niet gek. Om te zorgen dat jouw Braun scheerapparaat weer optimaal presteert, wordt aangeraden om de scheerkop na ongeveer een jaar te vervangen.

Braun 4000 / 7000 series

Als de scheerprestaties van je Braun 4000/7000 scheerapparaat achteruit gaat, heb je in de meeste gevallen een vervangende Braun 30B scheerkop nodig. Deze scheerkop is eenvoudig zelf te vervangen en is van uitstekende kwaliteit. Zo scheert jouw scheerapparaat weer als nieuw! Als je gebruik maakt van een Braun SyncroPro, Syncro SmartControl of TriControl scheerapparaat, is deze scheerkop de juiste vervanger.

Braun 8000 series

Is het scheerresultaat van jouw Braun 8000 scheerapparaat niet meer zoals je gewend bent? Dan is jouw Braun 8000 scheerapparaat toe aan een vervangende scheerkop. Heb je een Braun 5 series, Braun Activator 8000 complete ContourPro of CP8000 scheerapparaat? Dan is de Braun 51S de scheerkop die je nodig hebt. Het is belangrijk dat je eerst kijkt of het typenummer vermeld staat bij de scheerkop die je nodig hebt.

Braun 9000 series

De Braun 70S scheerkop is de vervangende scheerkop van scheerapparaten uit de Braun 9000 series. Deze scheerkop is onder andere geschikt voor de Series 7, Pulsonic, Prosonic en Active Power typen. Na vervanging zal je scheerapparaat weer scheren als toen je hem kocht!

Naast de bovengenoemde scheerkoppen leveren wij ook nog andere scheerkoppen. Om erachter te komen welke vervangende scheerkop je nodig hebt voor jouw scheerapparaat, typ je het typenummer boven in de zoekbalk. De juiste scheerkop zal dan verschijnen.

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! Wanneer je vragen hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kunt je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!