Braun 1000 series

Braun 1000 series

Braun scheerapparaten staan bekend om hun goede kwaliteit. Voor het ontwikkelen van de scheerkoppen gebruikt Braun alleen het beste materiaal en de nieuwste technologieën. Zo ben je keer op keer verzekerd van een goed scheerresultaat.

Braun 1000 series scheerkop vervangen

Merk je dat het scheerresultaat achteruit gaat? Dan is je scheerkop toe aan vervanging. Na 18 maanden heeft de gemiddelde man wel 6 miljoen haren geschoren. Scheermesjes zullen hierdoor bot worden na verloop van tijd. Je kunt erg eenvoudig zelf de scheerkop vervangen, waarna je scheerapparaat weer zal scheren als nieuw.

Typen Braun 1000 series scheerkoppen

Wij leveren verschillende soorten scheerkoppen voor Braun series 1000 scheerapparaten. De scheerkoppen die wij leveren zijn de originele scheerkoppen van Braun. Hierdoor kan een hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd worden. De volgende scheerkoppen hebben wij in ons assortiment:

  • Braun 10B/20B
  • Braun 424
  • Braun 11B

Online scheerkoppen bestellen

Alle scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog. Je kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

LET OP: Wegens hygiënische redenen mogen geopende scheerkoppen niet worden teruggestuurd!