Braun scheerkoppen subcategorieën:

Braun scheerkoppen

Een scheerkop van Braun biedt jou de meest efficiënte scheerbeurt en is uitzonderlijk zacht voor jouw huid. Dit komt doordat alle Braun scheerapparaten in een rechte lijn bewegen, in tegenstelling tot roterende scheerapparaten. Deze mindering van beweging zorgt ervoor dat het risico op huidirritatie wordt verminderd. Dus neem maar afscheid van de rode uitslag!

Scheerkoppen vervangen

Werkt jouw scheerapparaat niet meer goed? Dan is de kans groot dat je scheerkop toe is aan vervanging. Braun adviseert om de Braun scheerkop na ongeveer een jaar te vervangen door een nieuwe scheerkop. Ieder jaar scheert de gemiddelde man 4,5 miljoen haren weg, waardoor het dus niet gek is dat de mesjes bot worden. Dit zorgt ervoor dat je scheerbeurt niet zo glad en comfortabel aanvoelt als eerst. Door het vervangen van de scheerkop ervaar je weer een optimaal scheerresultaat van jouw Braun scheerapparaat.

Braun scheerkop

De Braun scheerkop is gemakkelijk te vervangen. Er zijn verschillende soorten Braun scheerkoppen verkrijgbaar in ons assortiment. Alle typen Braun scheerkoppen zijn van hoge kwaliteit en 100% waterbestendig. De Braun scheerkoppen zijn zo ontworpen dat je elk haartje in de perfecte hoek kunt scheren en bevatten super scherpe messen, waardoor jouw huid optimaal en lang glad blijft.

De volgende typen Braun scheerkoppen bieden wij aan:

  • Braun Cooltec
  • Braun cruZer
  • Braun 5000 / 6000 serie
  • Braun 4000/ 7000 / 8000 / 9000 serie 
  • Braun 1000 serie
     

Online scheerkoppen bestellen

Alle Braun scheerkoppen zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij een snelle levering kunnen garanderen. Wanneer je jouw bestelling voor 17:00 plaatst, verzenden wij hem dezelfde dag nog! Je kunt de juiste scheerkop vinden, door het typenummer in te voeren in de zoekbalk op de website. Wanneer je de juiste scheerkop niet kunt vinden of meer informatie wilt over een bepaald type, dan kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 9:00 en 17:00 via het telefoonnummer: 088-123 0 345. Daarnaast kun je ook mailen naar: info@klikenbestel.nl

Wegens hygiënische reden kunnen scheerkoppen niet retour worden gestuurd als de verpakking geopend is.